Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

Μυτιλήνη: την συνέλαβαν επειδή βοήθησε τους πρόσφυγες

Τα παρακάτω  αναφέρονται στο δελτίο τύπου της Αστυνομικής Δ/νσης Λέσβου.  Στην περίπτωση όμως αυτή δεν έχουμε μεταφορά προσφύγων με σκοπό το κέρδος και την είσπραξη χρημάτων. Η 59χρονη γυναίκα είναι γνωστή για την προσφορά της στους πρόσφυγες. Πως να μην μεταφέρεις ανθρώπους όταν τους βλέπεις να περπατούν κάτω από τον καυτό ήλιο κουβαλώντας βρέφη και παιδιά;Σύμφωνα με το lesvosnews, συνελήφθη, σήμερα (04-07-2015) το πρωί στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, μια 59χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών μεταναστών. 

Πιο συγκεκριμένα, η συλληφθείσα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στη Μυτιλήνη, τη στιγμή που αποβίβαζε από αυτοκίνητο τύπου βαν, εννέα (9) αλλοδαπούς υπηκόους Αφγανιστάν, οι οποίοι όπως διακριβώθηκε, στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και είχαν εισέλθει παράτυπα στη χώρα το προηγούμενο βράδυ, από μη θεσμοθετημένο σημείο. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 59χρονη μετέφερε τους αλλοδαπούς μετανάστες, από την ευρύτερη περιοχή της Λέσβου, στην πόλη της Μυτιλήνης, διευκολύνοντας έτσι την κίνηση και τη διαμονή τους στο νησί.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου