Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

Ομοφοβική επίθεση σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Ένα περιστατικό ομοφοβικής επίθεσης σημειώθηκε την Τετάρτη το πρωί σε δρομολόγιο της γραμμής 26, Καλλιθέα-Πλατεία Ελευθερίας, της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ένας νέος άνδρας, γύρω στα 35, επιτέθηκε φραστικά σε δύο νέους, τους οποίους αποκαλούσε βρωμοπ****ηδες, ζώα, παλιοαδερφές και αρκετά άλλα, ενώ βρισκόταν σε παραληρηματική κατάσταση. Αυτό που επισημαίνουν οι άνθρωποι, με τους οποίους ήρθαμε σ’ επαφή, ήταν πως κανείς δεν αντέδρασε στο λεωφορείο, παρόλο που οι φωνές και οι βρισιές ακούγονταν σε όλο το όχημα γι’ αρκετή ώρα.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 35χρονος άρχισε να καταφέρεται έντονα κι απειλητικά κατά των δύο παιδιών, τα οποία έβριζε με βρισιές ενώ παράλληλα τους έφτυσε. Τότε, μόνο μια κυρία μεγάλης ηλικίας του ζήτησε να σταματήσει.

Πέραν της αντίδρασης της κυρίας, ωστόσο, κανείς δεν παρενέβη. Οι δυο κοπέλες, οι οποίες μας ανέφεραν το περιστατικό, εξήγησαν πως οι ίδιες δεν παρενέβησαν, διότι φοβήθηκαν τον μαινόμενο άνδρα, ο οποίος έλεγε χαρακτηριστικά «εμένα ο πατέρας μου μ’ έμαθε να είμαι καλός με τους ανθρώπους και κακός με τα ζώα και ‘σεις είστε ζώα, γιατί είστε π****ηδες κι αδερφές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου